Χαλκιδικής 51 A2, Πυλαία, 55535

Novacom

Ένα άρτιο σύνολο συστημάτων πληροφορικής απαιτεί συχνή επίβλεψη και συντήρηση.
Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν – ανάλογα με τις ανάγκες σας- το σύνολο του υλικού και λογισμικού που είναι αναγκαίο για την εξασφάλιση της ορθής και αδιάκοπης λειτουργίας των μηχανογραφικών σας υποδομών. Επίσης φροντίζουμε στην γρηγορότερη και ασφαλέστερη ικανοποίηση των αναγκών σας.
Προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα μπορείτε πάντα να βρείτε ένα άτομο να λύσεις τα προβλήματα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

IP Telephony

Το IP telephony (Internet Protocol telephony) επιταχύνει την ανάπτυξη της επιχείρησης με το τηλεφωνικό σύστημα 3CX, χωρίς να εξαρτάται από τις τηλεφωνικές σας κλήσεις. Σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με live chat, μηνύματα WhatsApp, SMS και βιντεοδιασκέψεις.

Τι είναι το 3CX;
Η 3CX ιδρύθηκε το 2005, όταν το VOIP ήταν μια αναδυόμενη τεχνολογία. Το 3CX θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στις  στις επιχειρηματικές επικοινωνίες (Unified Communications). Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SIP ανοιχτού τύπου και WebRTC, το 3CX έχει αναπτυχθεί από τις ρίζες του ως τηλεφωνικό σύστημα PBX σε μια πλήρη πλατφόρμα επικοινωνιών.
Το 3CX είναι ένα σύστημα με χαμηλή ετήσια χρέωση και αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρηση σας. Σας δίνει την ευκαιρία να έχετε μαζί σας, όπου βρίσκεστε, το εταιρικό σας τηλέφωνο. Έχοντας τη δυνατότητα να κάνετε βιντεοκλήσεις μέχρι και με 20 χρήστες. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της φιλοξενίας 3CX και του δικού σας cloud.

managed services

Managed Services

Managed Services είναι μια επέκταση της επιχείρησης σας. Σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείται συνεχώς  τον αναδυόμενο κόσμο της πληροφορικής, έχοντας έτσι την ικανότητα να διαχειρίζεστε την IP σας υποδομή. Ακόμη, θα είστε ικανοί να παρέχεται συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στα τωρινά σας σχέδια όσο και τα μελλοντικά.

Οι Managed Services είναι μια εναλλακτική λύση στο μοντέλο break/fix ή on-demand outsourcing όπου ο πάροχος υπηρεσιών εκτελεί υπηρεσίες κατ' απαίτηση και χρεώνει τον πελάτη μόνο για την εργασία που έχει γίνει.

cloud computing

Cloud Computing

To Cloud Computing παρέχει έναν απλό τρόπο πρόσβασης σε servers, αποθηκευτικούς χώρους, βάσεις δεδομένων, παρακολούθηση, έλεγχο του VM'S και ένα ευρύ σύνολο υπηρεσιών εφαρμογών μέσω του Διαδικτύου. Μια πλατφόρμα υπηρεσιών Cloud όπως το Azure Web Services κατέχει και διατηρεί το συνδεδεμένο στο δίκτυο υλικό που απαιτείται για αυτές τις υπηρεσίες εφαρμογών, ενώ εσείς παρέχετε και χρησιμοποιείτε ό,τι χρειάζεστε μέσω μιας εφαρμογής Ιστού.

networking

Networking

Εμείς στη Novacom παρέχουμε ολοκληρωμένα, δομημένα συστήματα καλωδίωσης που περιλαμβάνουν εσωτερικούς αγωγούς, ανυψωτικά και οριζόντια καλώδια ή εξωτερικά εναέρια, υπόγεια και ασύρματα συστήματα. Οι επιλογές καλωδίωσης κυμαίνονται από CAT5, CAT5e ή CAT6 και πέρα από καλώδια UTP, FTP και SFTP ή καλωδίωση οπτικών ινών. Μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε έργο από ένα απλό μονώροφο δίκτυο μερικών δεκάδων συσκευών έως ένα πλήρως σχεδιασμένο κτίριο ή εγκατάσταση σε ευρεία πανεπιστημιούπολη.

print services

Management Print Services

Οι Managed Print Services (MPS) συμβάλλουν σημαντικά στην ορθή λειτουργία του οργανισμού σας. Αξιολογώντας τις ανάγκες σας, προμηθεύεστε το κατάλληλο μοντέλο που θα μπορέσει να συνοδεύσει τις ανάγκες σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε τον εξοπλισμό σας, καθώς και τον τρόπο τιμολόγησης (αγορά ή leasing). Σε συνδυασμό με τις λύσεις software που προσφέρουν οι managed print services, γίνεται δυνατός ο στόχος των χαμηλών δαπανών και της υψηλής παραγωγικότητας.

Microsoft 365

Το Microsoft 365 είναι το cloud παραγωγικότητας που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την εργασία αλλά και τη ζωή μας. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες εφαρμογές 365, τις απαραίτητες υπηρεσίες cloud και την υψηλή ασφάλεια. Διαθέτει μια ποικιλία προγραμμάτων, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα των απαιτήσεων της επιχείρησης σας.